Kerstdiner in Gent vanwege het 20-jarig bestaan WVS Consulting


11 januari 2019

Ieder jaar vindt er voor alle medewerkers van WVS Consulting en de onderliggende BV’s (Helix, HabiTask, WVS Onderwijs en Elixir) een eindejaarsevenement plaats. Dit jaar paktte WVS Consulting extra groot uit in verband haar 20-jarig bestaan! WVS Consulting organiseerde namelijk voor al haar medewerkers en zijn/haar partners een overnachting in Gent. Voor sommige de eerste keer in Gent en een unieke ervaring.

Op vrijdag 21 december 2018 rond de klok van 14.00 uur vertrokken twee grote bussen richting Gent. In Gent is iedereen verwelkomd in het NH Gent Belfort hotel, naast het historische stadhuis van Gent.
De kers op de taart was de nabijgelegen kerstmarkt, wat uitgegroeid is naar een heus evenement! Op eigen initiatief kon men zelfstandig of samen met collega’s koopjes doen, lekkers eten en drankjes drinken bij meer dan 130 kerstkraampjes. Daarnaast was er een ijsbaan en kon je genieten van het geweldige uitzicht wanneer je een rondje maakte in het reuzenrad.

In de avond heeft iedereen, onder het genot van een drankje en de gezelschap van collega’s, kunnen genieten van een lopend buffet en een mooie, inspirerende toespraak van Wim van Welzen, directeur van WVS Consulting. Daarnaast kreeg ook Adriaan Bax de mogelijkheid om de stand van zaken over het OVC-project toe te lichten.

Op zaterdag 22 december 2018 zijn de twee bussen weer vertrokken naar Gouda om deze mooie ervaring met elkaar af te sluiten en voor de meeste de kerstvakantie in te luiden.