Unieke samenwerking HabiTask en FLOW


12 november 2018

Voor alle corporatievacatures kon men tot nu toe terecht op de website van HabiTask (habitask.nl). Vanaf 6 november is HabiTask op dit vlak gaan samenwerken met FLOW. 

FLOW biedt met het nieuwe landelijke FLOW Kansenportaal de mogelijkheid voor corporaties en medewerkers om opdrachten, vacatures of stages te zoeken en plaatsen. En medewerkers kunnen met hun kandidaatprofiel snel gevonden worden of reageren.

Waarom deze samenwerking?

FLOW en HabiTask stimuleren leren, opleiden en ontwikkelen van woningcorporaties en hun medewerkers. Sinds 2012 heeft HabiTask de primaire focus op opleiden gelegd. Om de in- en doorstroom van talent te blijven helpen bevorderen, deelde HabiTask alle vaste vacatures bij corporaties via de zeer goed bezochte vacaturepagina op haar website. Dit heeft veel talent aan nieuwe uitdagingen geholpen en heeft ervoor gezorgd dat HabiTask een groot netwerk heeft, dat helpt in haar moeilijkere, exclusieve werving- en selectietrajecten. Maar het delen van vacatures past minder goed bij HabiTask als opleider; daarom is er samenwerking gezocht met FLOW om deze dienst onder haar vleugels voort te zetten.

Naar flow.kansenportaal.nl.